4 0 25-04-2017
  1. Walaupun kegunaan utama #ivmist adalah mengurangkan dan merawat #resdung serta #alahan berkaitan resdung, ivmist juga boleh membantu mengurangkan #jerawat #jeragat #rambutgugur #sakitgigi #sakitsendi #kutukepala dan lain2 lagi. 1 botol kecil, pelbagai kegunaan. Dari kanak2 sampai orang tua. Semua boleh guna. Insya'Allah memberi manfaat utk seisi keluarga. Tak caya? Meh wasap 0134017648. Kami kongsi testimoni pengguna dengan anda. Pssst...kami nak bg FREE POSTAGE untuk pembelian 3 IVMIST ni. Wasap lekaihhhh #ivmist #ivmistmurah #ivmistteammahani #sayajualivmist #EjenIVMistCheng #gemagegarvaganza #lawakvaganza #ame17 #hikayatcintasipematahhati

4 0 25-04-2017
  1. @Regrann from @nf.lofattah_ - Salam & Hi! Ini adalah video simple dr admin. Honestly, admin x move on lagi dari #AME17 semalam. Haha almaklum laaa.. Lofattah menang besar kot. πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Alhamdulillah. Semua dah terjawab. Mcm mimpi. Tapi mungkin ramai yg dah jangka kan yg malam semalam memang malam yg paling bermakna untuk #Lofattah & fans. Walaupun ramai yg kecam. Ramai yg hina fans #lofattah , tapi malam semalam telah membuktikan yg gelombang lofattah tak kan pernah habis. Yes. Tidak akan pernah habis! Semua kemenangan yg mereka raih atas sokongan kuat semua fans2 yg bertungkus lumus gerak gempur untuk mengundi Lofattah. Tahniah guys! Korang memang terbaik. Teruskan menyokong our kesayangan @fattahaminz & @neelofa okay? Masanya utk maju ke anugerah seterusnya. πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ #selamanyalofattah #keepsupportLofattah #AME17 #DramaMeletop #HosMeletop #FesyenMeletop #PelakonTVMeletop #ProgramMeletop #TopTopMeletop17 All the video & photo credit to πŸ‘‡ @saadiahhh @sophierahx @_msg.co @mstaronlineofficial Thankyou ❀ - #regrann

Top