23 1 27-05-2017
  1. Gema pastel songket kembali lagi u alls... Hri tu admin x boleh post sebab ramai yang berebut.. 😘 _ Stok kami limited Edition.. Jdi kami berpakat untuk keluarkan design sama tpi warna yg berbeza.. 😊😍 . Tunggu kemunculannya ya.. 😊 . _ #starinaamor #starinaamorlovers #bazaarpaknil #pkns #selangor #lofattah #amyramar #wanitaterakhir #izhamia #bajukurung #bajukurungpahang #viral #koleksiraya2017 #instafamous #terapiinstagram #nakbelajar #syukurselalu #like4like #freedom #apbh #AME2017 #meletop #nakbelajar #sukamasak #trendraya2017 #selamathariraya #starinaraya

25 1 27-05-2017
  1. Assalamualaikum semua.. 😍 . Akak nk britahu yang starina ade keluarkan baju kurung khas kepada mereka yang ingin senang untuk menyusukan si manja.. 😊..tpi yg tidak mahu menyusukan pun boleh pakai.. 😊 . Ade 2 design exclusive tau.. Material dan design exclusive dri starinaamor.. 😍 . Jangan risau kami baru launch.. Tpi siapa cepat die dapat ye spe lmbt x dapat.. 😊 . berminat? whatsapp sekarang =+60129345567(cik mira) whatsapp sekarang =+60129345567(cik mira) whatsapp sekarang =+60129345567(cik mira) _ #starinaamor #starinaamorlovers #bazaarpaknil #pkns #selangor #lofattah #amyramar #wanitaterakhir #izhamia #bajukurung #bajukurungpahang #viral #koleksiraya2017 #instafamous #terapiinstagram #nakbelajar #syukurselalu #dramamelayu #apbh #AME2017 #meletop #nakbelajar #sukamasak #trendraya2017 #selamathariraya #starinaraya

16 0 26-05-2017
  1. Sebelum tidur malam ni, layan kejap tengok #popodotsEid17 terbaru niii ❀️. Kita release dulu yg nii. Slide for more πŸ˜˜πŸ‘‰πŸΌ . 🌿M E L U R 🌿 . 🌸 PREMIUM heavy chiffon 🌸 Kami tambah batu (rhinestones) atas bunga. Extra glam! 🌸 Long shawl, lebar 🌸 Tak mudah kedut/komot 🌸 πŸ’―% tak jarang 🌸 Design in trend! . Harga kasih sayang bulan Ramadan utk popodolls for only RM 59!😱 Super affordable for a high quality material! Ada COD KL & S.Alam + FREE hijab gifts lagi.πŸ€— . πŸ“² Click link di bio utk order!πŸ‘†πŸΌ πŸ“² Click link di bio utk order!πŸ‘†πŸΌ πŸ“² Click link di bio utk order!πŸ‘†πŸΌ . Disclaimer : Actual colour might be the same/slightly different from the picture. . =================================== #newrelease #newcollection #popodotsEid17 #popodotsMelur #premium #premiumshawl #sayajual #hijab #instashopmalaysia #bazaarpaknil #codkualalumpur #codshahalam #amyramar #lofattah #fattzura #shawlmurah #asyallie #popodotsAvailable

14 1 26-05-2017
  1. Lama ke tunggu?πŸ™ˆJangan marah yaaa. Nak bagi u olls puas hati tengok #popodotsEid17 terbaru niii ❀️. Kita release dulu yg nii. Slide for more πŸ˜˜πŸ‘‰πŸΌ . 🌿C E N D A N A 🌿 . 🌸 PREMIUM heavy chiffon 🌸 Kami tambah batu (rhinestones) atas bunga. Extra glam! 🌸 Long shawl, lebar 🌸 Tak mudah kedut/komot 🌸 πŸ’―% tak jarang 🌸 Design in trend! . Harga kasih sayang bulan Ramadan utk popodolls for only RM 59!😱 Super affordable for a high quality material! Ada COD KL & S.Alam + FREE hijab gifts lagi.πŸ€— . πŸ“² Click link di bio utk order!πŸ‘†πŸΌ πŸ“² Click link di bio utk order!πŸ‘†πŸΌ πŸ“² Click link di bio utk order!πŸ‘†πŸΌ . Disclaimer : Actual colour might be the same/slightly different from the picture. . =================================== #newrelease #newcollection #popodotsEid17 #popodotsCendana #premium #premiumshawl #sayajual #hijab #instashopmalaysia #bazaarpaknil #codkualalumpur #codshahalam #amyramar #lofattah #fattzura #shawlmurah #asyallie #popodotsAvailable

15075 39 26-05-2017

7 0 26-05-2017
  1. KOMBO MERMAID KOMBO GORGEOUS GLOWING 😘 . Kombo Mermaid ni ada apa sis? Kombo Mermaid ni ialah gabungan Fairywhite Skincare dan Fairywhite Candy. Semua yang sukaa jaga kecantikan kuliit mesti kena ada makanan tambahan untuk bagi rawat kuliit secara dalaman dan untuk tambah vitamin dalam tubuh dan set rawatan wajah untuk wajah kekal anjaal dan berserii setiap hari. wasap.my/+60164000958 . . Apa tu Fairywhite Candy? Fairywhite Candy ialah tablet kunyah-kunyah untuk bagi kuliit putiih melepak satu badaan. Perisa strawberryπŸ“, sedaaaap angatπŸ˜‹ . . Yang kanan, Fairywhite Skincare, set rawatan wajah untuk kuliit wajah halus lagi gebu❀Ada 5 item dalam1 set, ada cleanser, toner, serum, krim siang dan krim malam. . Dua2 produk Fairywhite ni khas untuk bagi uolls cantikk lagi gebu macam Doll πŸ’‹πŸ’‹ . Jom dapatkan sekarang dengan whatsapp sekarang nombor ni. 60122203819. . . #fairywhiteskincare #fairywhitecandy #snowmask #kimchiuntukawak #suamikupalingsweet #fazura #aimanredzahakim #aydajebat #amyramar #laraalana #bazaarpaknil #kakishoppingonline #sayajual #sayajualskincare #instaniaga #fairywhiteskincare #sayajualfairywhite #fairywhite #paripariputih #nakcantik #nakgebu #nakploles #flawless #pilputih #makanputih #serbukmutiara #akusuka #skincareputih #kpop #fairywhitecandy #heroseorangcinderella #fattzura

4 0 26-05-2017
  1. Uolls ada masalah sunburn tak? . Bila makan supplement rasa macam lambat je kan sunburn tu nak hilang? . Nak tak sis bagi penyelesaian yang paling mudah, cepatt, berkesann pulak tu? . Try pakai Snow Mask guys, tengok kulitt sunburn tu boleh hilang dengan beberapa kali penggunaan je tau 😘 . Takdelah shy shy lagi dengan kulitt yang berbelak tu, konfiden lebih uolls ;) . Paling best Snow Mask juga boleh dipakai pada bahagian gelap yang lain contohnya leher, tangan,kaki or bahagian lain yang gelap. Memang best lalingss kulitt gebu siapa yang tak nak kan. 😊 . Jom order sekarang! Lagi murahh kalau beli 3 unit sekaligus Whatsapp "Snow Mask" ke +60122203819 | +60122203819 . . #fairywhiteskincare #fairywhitecandy #snowmask #kimchiuntukawak #suamikupalingsweet #fazura #aimanredzahakim #aydajebat #amyramar #laraalana #bazaarpaknil #kakishoppingonline #sayajual #sayajualskincare #instaniaga #fairywhiteskincare #sayajualfairywhite #fairywhite #paripariputih #nakcantik #nakgebu #nakploles #flawless #pilputih #makanputih #serbukmutiara #akusuka #skincareputih #kpop #fairywhitecandy #heroseorangcinderella #fattzura

Top