9 0 24-04-2017
  1. Assalamualaikum_______ saya ada menjual baju melayu sesuai untuk persiapan hari raya anda! 😊 Baju Melayu Pearl Skin Murah !! Harga dari RMXX !! 😱(Exclude Postage) ✅Kain yang berkualiti dari campuran 50% cotton 50% satin ✅Size bermula dari peringkat baby 🚼 hingga Dewasa 4XL👨‍ ✅Lebih dari 50 jenis warna yang menarik 👕 ✅Kain licin dan mudah digosok 👍 ✅Barang ready stock 📦 Sebarang pertanyaan sila DM/Whatsapp📲 013 598 6598. ✔InshaAllah rezeki datang dari Allah kalau kita usahakan 😇 #bajumelayu #bajumelayumurah #bajumelayumoden #bajumelayubaby #bajumelayukanakkanak #bajumelayudewasa #bajumelayufit #bajumelayuselesa #sayajualbajumelayu #sayajual #sayajualbajumurah #bajuraya #samping #sampingmurah #kainsamping #sampingmelayu #kainsampingraya #sayajualbajumelayu #sayajual #readystock #sayajualbajumelayubudak #bajurayamurah #raya2017 #hariraya #hariraya2017 #bajumelayupearlskinmurah

6 0 24-04-2017
  1. " KISAH PRODUK VIRAL YANG SEMAKIN MENJADI BUAH MULUT ORANG RAMAI". MAKIN DIGUNAKAN MAKIN MENJADI . KULIT SEMAKIN BERSINAR & LICIN BERSERI. Ramai sungguh yang idamkan kulit wajah yang bersih berseri dan gebu gebas kan. Seriusss jealousss tengok kulit orang lain cantik jelita tau. Jangan risau dan was-was sebab produk ini selamat digunakan dan dikilangkan bertaraf GMP. Produk ini juga HALAL dan 100% keluaran Bumiputera. Selamat digunakan oleh semua golongan yang inginkan kulit yang mulus kerana ianya TIDAK mengandungi bahan kimia merbahaya seperti MERKURI dan HYDROQUINON. Dalam tempoh 1-4 minggu anda boleh lihat perubahannya. Kulit akan kelihatan lebih cerah, bersih, lembut dan gebu gebas tanpa solekan tebal. Keberkesanannya telah terbukti dengan ribuan testimoni yang diterima saban hari. Sungguh mengujakan ! . ✔Jerawat hilang ✔Jeragat pudar ✔Parut semakin pulih ✔Parut Jerawat semakin hilang ✔Kulit dah tak sensetif ✔Muka yang kusam semakin berseri ~SEMAKIN HARI SEMAKIN CANTIK ~ Takkan nak tengok je orang lain semakin hari semakin berseri.. lawa gebu gebas . JOM RASAI SENDIRI KEBERKESANAN DIAMONDGOLD SKINCARE GLOWING . FLAWLESS . WHITENING " TAMPIL YAKIN DENGAN DIAMOND GOLD SKINCARE " #diamondgoldskincaredariss #darisscollections #jerawat #hilang jeragat #hilangparut #onlinebisnes #hariraya2017

Top