0 0 25-05-2017
  1. β˜€β˜€Susu Kambing R-Rayyan 550g/kotak dengan 2 FOKUS UTAMA :β˜€β˜€ 🎯R-Rayyan Susu kambing No 1 RAWAT SEMBELIT anak anda dan memastikan 🎯BERAT BADAN anak anda IDEAL. Berat R-Rayyan 500g + 50g Extra.Β  Beli lebih utk super jimat ! Apa formula best untuk atasi 2 masalah di atas? Sebelum tu, jom terjah pengakuan ikhlas dan testimony cun dari cust2 di page kami yer: πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . Alhamdulillah memang terbaik susu R-Rayyan nie.. anak saya sembelit..memang dah buntu nak cari susu yang sesuai... Alhamdulillah SEKARANG hari2 dia poo poo.. dah xda sembelit dengan susu R-Rayyan πŸ‘πŸ‘πŸ‘ -Puan Munirah- . Susu R-Rayyan is the best for baby. Anak saya minum susu ni alhamdulillah cepat recover if kalau demam. Batuk berkahak. Sembelit pun dah xde sekarang. -Puan Hidayah- . Alhamdulillah... Anak saya minum pun ok...berat badan naik....selera makan pun baik...tq susu kambing R-rayyan.... -Puan Zimah- Alhmdulillah,saya dah minum susu rrayyan nie..habis skotak dah..saya ada masalah,prenggy anak no3 sekarang..selasa lepas saya check up hb saya naik.suke sangat..harap2 hb saya makin cantik... -Pn Eafah- Susu R-Rayyan memng best. Alhamdulillah anak saya x muntah2 dah bile minum susu ni...sebelom ni asal nak minum susu je die muntah dulu. Sbb mungkin die muak susu. Tp try bg ni die minum ok x muntahh dah..lega hati ni rasaa. Terimaa kasihhh ar rayyan.. -Pn Nora- β™»Apa formula best untuk atasi 2 masalah di atas? Tak lain dan tak bukan sisβ™» 🎯 R-Rayyan mengandungi sejenis Prebiotik berbentuk Fiber khas kami formulakan utk Rawat Sembelit anak anda 🎯 L-Lysine , Premix Vitamin dan 10 bhn berkhasiat yg lainΒ  Khas utk memastikan berat si manja anda bebas berada di zon kuning atau merah. So mommies, gunalah tanpa was-was dan penuh yakin sambil niat utk atasi masalah anak anda. InsyaaAllah mudah mudahan R-Rayyan membantu menyelesaikan masalah anak2 mommies.. Berminat?? WhatsApp πŸ“±01110530969..01110530969.. 01110530969 #susu #susukambing #susukambingrrayyan #sususedap #sususihat #merawat #sembelit #baby #babysihat #babycomel #kedah #malaysia #semalaysia #kelabibudananak #ibuhamil #alorsetar #sungaipetani #sabahan #sabah #serawak

0 0 25-05-2017
  1. Happy 7y11m boo, . Altho life has been amazing so far, No moment in time is better without u in it. Love you @danielyapto πŸ’–πŸ’œβœ¨ . Special thanks to @trafellas.id & @nfinung for the best trip to Bromo, one of the greatest times I've had traveling 😊 . Ps; welcoming my newly tanned skin πŸ˜‚πŸ™πŸΌβœ¨ Repost @janineintansari ・・・ #danieljanine #230609 #trafellasid #bromo #bromocrater #bromomountain #bromotrip #bromotravel #bromofellas #visitbromo #tripbromo #privatetripbromo #privatetrip #bromotrip #gunungbromo #malangtravel #rentcarmalang #exploremalang #mtma #jalan2men #like4follow #indtravel #singapore #malaysia #indonesiabeautyvlogger #indonesiabeautyblogger #ibv

1 0 25-05-2017
  1. Q: what is the title of (your) new album? πŸ”΄: AIR πŸ’¦ πŸ”΅: HAIR πŸ’‡ . . Aigooo .. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ . #κΉ€μ„±κ·œ #μž₯λ™μš° #λ‚¨μš°ν˜„ #μ΄ν˜Έμ› #ν˜Έμ•Ό #이성열 #κΉ€λͺ…μˆ˜ #μ—˜ #이성쒅 #μΈν”Όλ‹ˆνŠΈ #μΈμŠ€ν”Όλ¦Ώ #newclear #infinite #inspirit #malaysia #korea #INFINITE_F #INFINITE_V #INFINITE_H #sunggyusolo #woohyunsolo #write #sunggyu #dongwoo #namwoohyun #hoya #sungyeol #myungsoo #sungjong

0 0 25-05-2017
  1. β„’ [FREE STICKER UTK SETIAP PEMBELIAN] Like & Tag your friends to win OUR UPCOMING GIVEAWAY CONTEST πŸ’“πŸ’žπŸ’— . Adidas Exclusive Tshirt . Short Sleeve RM20 Long Sleeve RM25 Hoodie RM30 Sweatshirt RM70 S-XXXL 100% Cotton Unisex . How to order: 1. Screenshot Picture 2. Whatsapp to the number at our bio . #tshirt #hipster #malaysia #officialjohor #jdt #southerntiger #joggerpant #joggerpants #sneakers #flyknit #rosherun #hipstergram #elizabethtan #harrypotter #djsoda #vans #vanstshirt

0 0 25-05-2017
  1. Snowpipe has launched 'AngryRacer Live' in Philippines and Malaysia :) Feel the excitment of crazy racing with simple handling! Your support means a lot to us. Thank you! [Google] Download Link β–Ό Philippines / Malaysia : https://goo.gl/ywd9wE [iOS] Download Link β–Ό Philippines : http://apple.co/2rXqggO Malaysia : http://apple.co/2qmPZhC #angryracer #snowpipe #philippines #malaysia #snowntv

0 0 25-05-2017
  1. β˜€β˜€Susu Kambing R-Rayyan 550g/kotak dengan 2 FOKUS UTAMA :β˜€β˜€ 🎯R-Rayyan Susu kambing No 1 RAWAT SEMBELIT anak anda dan memastikan 🎯BERAT BADAN anak anda IDEAL. Berat R-Rayyan 500g + 50g Extra.Β  Beli lebih utk super jimat ! Apa formula best untuk atasi 2 masalah di atas? Sebelum tu, jom terjah pengakuan ikhlas dan testimony cun dari cust2 di page kami yer: πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . Alhamdulillah memang terbaik susu R-Rayyan nie.. anak saya sembelit..memang dah buntu nak cari susu yang sesuai... Alhamdulillah SEKARANG hari2 dia poo poo.. dah xda sembelit dengan susu R-Rayyan πŸ‘πŸ‘πŸ‘ -Puan Munirah- . Susu R-Rayyan is the best for baby. Anak saya minum susu ni alhamdulillah cepat recover if kalau demam. Batuk berkahak. Sembelit pun dah xde sekarang. -Puan Hidayah- . Alhamdulillah... Anak saya minum pun ok...berat badan naik....selera makan pun baik...tq susu kambing R-rayyan.... -Puan Zimah- Alhmdulillah,saya dah minum susu rrayyan nie..habis skotak dah..saya ada masalah,prenggy anak no3 sekarang..selasa lepas saya check up hb saya naik.suke sangat..harap2 hb saya makin cantik... -Pn Eafah- Susu R-Rayyan memng best. Alhamdulillah anak saya x muntah2 dah bile minum susu ni...sebelom ni asal nak minum susu je die muntah dulu. Sbb mungkin die muak susu. Tp try bg ni die minum ok x muntahh dah..lega hati ni rasaa. Terimaa kasihhh ar rayyan.. -Pn Nora- β™»Apa formula best untuk atasi 2 masalah di atas? Tak lain dan tak bukan sisβ™» 🎯 R-Rayyan mengandungi sejenis Prebiotik berbentuk Fiber khas kami formulakan utk Rawat Sembelit anak anda 🎯 L-Lysine , Premix Vitamin dan 10 bhn berkhasiat yg lainΒ  Khas utk memastikan berat si manja anda bebas berada di zon kuning atau merah. So mommies, gunalah tanpa was-was dan penuh yakin sambil niat utk atasi masalah anak anda. InsyaaAllah mudah mudahan R-Rayyan membantu menyelesaikan masalah anak2 mommies.. Berminat?? WhatsApp πŸ“±01110530969..01110530969.. 01110530969 #susu #susukambing #susukambingrrayyan #sususedap #sususihat #merawat #sembelit #baby #babysihat #babycomel #kedah #malaysia #semalaysia #kelabibudananak #ibuhamil #alorsetar #sungaipetani #sabahan #sabah #serawak

1 0 25-05-2017
  1. β„’ [FREE STICKER UTK SETIAP PEMBELIAN] Like & Tag your friends to win OUR UPCOMING GIVEAWAY CONTEST πŸ’“πŸ’žπŸ’— . Adidas Exclusive Tshirt . Short Sleeve RM20 Long Sleeve RM25 Hoodie RM30 Sweatshirt RM70 S-XXXL 100% Cotton Unisex . How to order: 1. Screenshot Picture 2. Whatsapp to the number at our bio . #tshirt #hipster #malaysia #officialjohor #jdt #southerntiger #joggerpant #joggerpants #sneakers #flyknit #rosherun #hipstergram #elizabethtan #harrypotter #djsoda #vans #vanstshirt

0 0 25-05-2017

1 0 25-05-2017
  1. PRE ORDER LILY RAYA 2017 . COLLECTION : LILY NURSAJAT CODE : BL04 SALE PRICE : RM 399 SIZE : XS, S, M, L, XL MATERIAL : COTTON JACQUARD BROCADE COLOUR : 1. BLACK 2. PASTEL BLUE 3. METALLIC BLUE 4. YELLOW . Whatsapp miss chacha cepat2 untuk booking baju raya uolss. 😍😍 . Last Full Payment : 29th May Shipping Estimation Date: 27th May / 1st June . Order Whatsapp: +6 013 414 5105 http://www.wasap.my/60134145105 . #misschacha #lovebychacha #chachasignature #lilypetuna #dress #ropepario #malaysia #kualalumpur #kl #singapore #brunei #skirtpario #blouse #ootd #bellsleeve #trustedseller #lovedress #lilyraya2017

Top