Chempaka Mohd Din
Chempaka Mohd Din – πŸ‘ͺ🏰 Melaka πŸ’Ό Co-Founder GLAMelite πŸ‘Έ Premium Beautiful Specialist πŸ’°Retire Young ✈ Travel Abroad πŸ”Food HunterπŸ“±Hp: 010-2311031
8533
Posts
4159
Followers
3568
Following

8 0 19-07-2017
  1. NAK BAGI CUT OFF RM5 HARI NI & ESOK SAJA..!!! JATUH CHENTA..!!! Dah lama tak kena gastrik kot.. kalau dulu ubat air yg putih tu, pil magnesium, pil histac, pil hitam charcoal jadi bestfriend dalam handbag. Ni pengalaman saya sendiri, kalau gastrik teruk sampai tahap muntah2 nak pengsan.. Dulu laaa... Sejak amalkan garlic 2x sehari ni alhamdulillah dah ok dah. Lagi power ambik min kaffe sekali. Paling best sebab dapat KURUS jugak.. hehe.. More info text +60102311031 #setkurusbajet #setkurusbajetmelaka #GLAMelite #minkaffe #garlictablet #minkaffemelaka #bvalfalfa #sayajual #perutbuncit #gemuk #detox #reduceweight #bawangputih #melaka #jasin

13 0 19-07-2017
  1. TAK KIRA BERBADAN KECIL ATAU BESAR YANG PENTING KEMAS & TERBENTUK. Ahha.. jangan kata berbadan besar tak boleh bergaya & nampak kemas. Even kalau berbadan kurus pun kalau punggung jatuh, breast jatuh sampai ke perut, membongkok, lagi dahsyaaatttt... Premium beautiful sure dapat transform serta merta dari segi reshape, kemas & terletak. Automatic berbeza kan.. Jom saya consult anda.. text saya +60102311031 #premiumbeautiful #GLAMelite #premiumbeautifulmelaka #corset #farinfrared #backpain #periodpain #cyst #fibroid #confinement #perutbuncit #pbwonders #melaka #jasin #sayajual

9 0 18-07-2017
  1. 1 BULAN HILANG 3KG..!!! Tanpa senaman berat, tanpa diet teruk, tanpa gastrik.. khusus bagi wanita sibuk. Pemakaian konsisten setiap hari insyaAllah akan membantu si pemakai transfor/reshape immediately & lost weight dengan sihat & selamat. #premiumbeautiful #GLAMelite #premiumbeautifulmelaka #corset #farinfrared #backpain #periodpain #cyst #fibroid #confinement #perutbuncit #pbwonders #melaka #jasin #sayajual

8 2 17-07-2017
  1. [ Min Kaffe 1 Family] ‡‡‡‡‡ Best kan? Baru beberapa hari beli 3 kotak terus, kongsi kebaikan 1 family. And customer ni PREGNANT pulak tu, boleh stablekan hb and kurangkan kenaikan gula dalam darah. Biasalah masa pregnant mesti gula naik kan especially yang ade keturunan kencing manis!!! So prevent is better. #minkaffe #minkaffemelaka #kopigarambuluh #coffee #coffeelover #perutbuncit #testimoniminkaffe #GLAMelite #glampreneur #sayajual #setkurusbajet #melaka #jasin

10 0 16-07-2017
  1. Selesai majlis sebelah rumah lelaki. Maka selesailah segala urusan majlis perkahwinan. Alhamdulillah.. Mak Rara dah boleh back on track kat bisnes Mak Rara pulak πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ #adibahakram

Top